loading

Fujairah blomsterhandler - vilkår og betingelser

  • Afbestillingspolitik
  • (1) For en fuld 100% refusion skal afbestillingen foretages inden kl. 2:00 P.M. European Standard tid dagen før til planlagt levering.\n(2) Hvis aflysningen er modtaget efter kl. European Standard tid, vil en 50% refusion udstedes.\n(3) Hvis din gave er på vej på leveringsdagen eller er blevet afleveret eller afvist af modtageren, kan vi ikke annullere eller refundere ordren.\n(4) Annullering og refusion er ikke tilgængelig for mislykkede forsendelsesforsøg, når der er leveret forkerte leveringsoplysninger.\n(5) Ingen restitutioner til særlige ordrer. Når en specialordre er accepteret og betalt af kunden, kan den ikke annulleres eller refunderes.\n\nVi kan ikke acceptere ordrer fra kunder under 18 år (18) år.\n\nLeveringstjenester - Hvis du ønsker at din levering skal ske inden for en bestemt periode, kan du bede om din bestillingsblanket, så dine blomster bliver leveret klokken eller klokken! Vær opmærksom på, at nogle tjenester er afhængige af tilgængelighed, og at priserne på visse tidspunkter kan variere. Vi vil rådgive dig om tilgængelige tjenester på tidspunktet for din bestilling:\n\nBemærk, at hvis transportøren ikke er i stand til at finde nogen til at acceptere levering eller ikke kan overlade leveringen på et sikkert sted, vil de forlade et kort på adressen for modtageren for at få kontakt og omarrangere levering. Hvis modtageren undlader at kontakte dig i god tid, forbeholder vi os ret til at opkræve for retur til den eller en anden adresse.\n\nVi kan ikke acceptere ordrer for tidsbestemt levering i udlandet på grund af forskelle i internationale tidszoner.\n\nVi vil ikke være ansvarlige for nogen manglende opfyldelse af vores forpligtelser, hvor et sådant svigt er som følge af Guds handlinger (herunder brand, oversvømmelse, jordskælv, storm, orkan eller anden naturkatastrofe), krig, invasion, handling af fremmede fjender, fængsler (hvorvidt krig er erklæret eller ej), borgerkrig, oprør, revolution, oprør, militær eller usurped magt eller konfiskation, terroraktiviteter, nationalisering, statslig sanktion, blokering, embargo, arbejdskonflikt, strejke, lockout eller afbrydelse eller fiasko .
  • klager
  • Vi forsøger altid vores bedste for at sikre, at de bestilte blomster / produkter leveres som du ønsker og i god stand. Skulle du være utilfreds med blomsterne / produkterne i alligevel, så kontakt os inden 7 dage efter levering, så du får et klart billede og en fuldstændig forklaring på din utilfredshed. Hvis klagen vedrører blomsternes kvalitet, kræver vi, at fotografiet tages på samme dag som blomsterne blev leveret eller senest i dag. Vores kundeserviceafdeling vil undersøge dine bekymringer og svare så hurtigt som muligt. Restitutioner vil kun blive givet, hvis klagen vedrørende blomsterne / produkterne viser sig at være gyldig.
  • Vilkår og betingelser
  • Ved betaling ved afslutningen af ​​ordreprocessen accepterer du at være bundet af vores vilkår og betingelser i disse vilkår og betingelser og vises overalt på hjemmesiden.
background image
background image