ÔĽŅ
loading
CHOOSE CURRENCY:

Fujairah Vir√°g√ľzlet - √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek

  • Lemond√°si felt√©telek
  • (1) Teljes 100% visszat√©r√≠t√©s eset√©n a lemond√°st legk√©sŇĎbb 2:00 √≥r√°ig kell megtenni. Az eur√≥pai szabv√°nyos idŇĎ a PRIOR a tervezett sz√°ll√≠t√°sig.\n(2) Ha a lemond√°s 2:00 √≥ra ut√°n √©rkezik be. Eur√≥pai Standard idŇĎ szerint 50% visszat√©r√≠t√©st kap.\n(3) Nem lehet t√∂rl√©st vagy visszat√©r√≠t√©st megadni a napi megrendel√©sekre. Ha az aj√°nd√©kod a sz√°ll√≠t√°si napon √©rkezik, vagy a c√≠mzett elutas√≠totta vagy elutas√≠totta, nem tudjuk visszavonni vagy visszat√©r√≠teni a megrendel√©st.\n(4) A sikertelen k√©zbes√≠t√©si k√≠s√©rletek eset√©n a visszavon√°s √©s a visszat√©r√≠t√©sek nem √°llnak rendelkez√©sre, ha helytelen sz√°ll√≠t√°si adatokat szolg√°ltattak.\n(5) Visszat√©r√≠t√©s a k√ľl√∂nleges megrendel√©sekre. Miut√°n az √úgyf√©l elfogadta √©s fizetett egy k√ľl√∂nleges rendeletet, nem t√∂r√∂lhetŇĎ vagy t√©r√≠thetŇĎ vissza.\n\nNem tudjuk elfogadni a megrendel√©seket a tizennyolc (18) √©ves korig.\n\nSz√°ll√≠t√°si szolg√°ltat√°sok - Ha egy meghat√°rozott idŇĎtartamon bel√ľl sz√ľks√©ge van a sz√°ll√≠tm√°nyra, k√©rheti a megrendelŇĎlapon, hogy a vir√°gok √°tad√°sra ker√ľljenek. Felh√≠vjuk figyelm√©t, hogy bizonyos szolg√°ltat√°sok a rendelkez√©sre √°ll√°s f√ľggv√©ny√©ben √°llnak rendelkez√©sre, √©s az √©v bizonyos idŇĎpontj√°ban ezek az √°rak v√°ltozhatnak. A megrendel√©skor rendelkez√©sre √°ll√≥ szolg√°ltat√°sokr√≥l t√°j√©koztatjuk √Ėnt:\n\nK√©rj√ľk, vegye figyelembe, hogy ha a sz√°ll√≠t√≥ nem tal√°l olyan szem√©lyt, aki elfogadja a k√©zbes√≠t√©st, vagy nem tudja biztons√°gos helyre hagyni a k√©zbes√≠t√©st, akkor a c√≠mzett c√≠m√©re egy k√°rty√°t hagy, hogy kapcsolatba l√©phessen, √©s rendezze √ļjra a sz√°ll√≠t√°st. Ha a c√≠mzett idŇĎben nem tud kapcsolatba l√©pni, akkor fenntartjuk a jogot arra, hogy √ļjb√≥li k√©zbes√≠t√©st teremts√ľnk, vagy egy m√°sik c√≠mre.\n\nA nemzetk√∂zi idŇĎz√≥n√°k k√∂z√∂tti k√ľl√∂nbs√©gek miatt nem fogadhatunk el a tengerent√ļli hat√°ridŇĎre t√∂rt√©nŇĎ k√©zbes√≠t√©st.\n\nNem v√°llalunk felelŇĎss√©get a k√∂telezetts√©g√ľnk teljes√≠t√©s√©nek elmulaszt√°s√°√©rt, amennyiben az ilyen kudarc az Isten cselekedeteinek (tŇĪz, √°rv√≠z, f√∂ldreng√©s, vihar, hurrik√°n vagy m√°s term√©szeti katasztr√≥fa), h√°bor√ļ, inv√°zi√≥, a h√°bor√ļ, a l√°zad√°s, a forradalom, a felkel√©s, a katonai vagy bitorolt ‚Äč‚Äčhatalom vagy elkobz√°s, terrorista tev√©kenys√©gek, √°llamos√≠t√°s, korm√°nyzati szankci√≥k, z√°rol√°sok, embarg√≥, munka√ľgyi vit√°k, sztr√°jk, z√°rol√°s vagy megszak√≠t√°s vagy √°ramveszt√©s .
  • Panaszok
  • Mindig igyeksz√ľnk minden tŇĎl√ľnk telhetŇĎt biztos√≠tani, hogy a megrendelt vir√°gok / term√©kek a k√≠v√°ns√°g szerint √©s kiv√°l√≥ √°llapotban legyenek. Amennyiben el√©gedetlenek lenn√©nek a vir√°gokkal / term√©kekkel, k√©rj√ľk, √©rtes√≠tsen minket a k√©zbes√≠t√©stŇĎl sz√°m√≠tott 7 napon bel√ľl, vil√°gos fot√≥t √©s teljes el√©gedetlens√©get. Ha a panasz a vir√°gok minŇĎs√©g√©re vonatkozik, akkor a f√©nyk√©pet ugyanazon a napon kell venni, mint a vir√°gok, vagy legk√©sŇĎbb a k√∂vetkezŇĎ napon. √úgyf√©lszolg√°latunk gondoskodik a probl√©m√°ir√≥l, √©s a lehetŇĎ leggyorsabban reag√°l. Visszat√©r√≠t√©s csak akkor adhat√≥ meg, ha a vir√°gokra / term√©kekre vonatkoz√≥ panasz √©rv√©nyesnek bizonyul.
  • Felhaszn√°l√°si felt√©telek
  • A megrendel√©s v√©g√©n t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s eset√©n √Ėn beleegyezik abba, hogy a jelen felt√©telekben foglalt √©s a webhelyen b√°rhol megjelenŇĎ √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©teleinket k√∂telezz√©k.
background image
background image