ÔĽŅ
loading
CHOOSE CURRENCY:

Fujairah Vir√°g√ľzlet - √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telek

  • Lemond√°si Felt√©telek
  • (1) A Teljes 100% - os visszat√©r√≠t√©st a t√∂rl√©s elŇĎtt kell beny√ļjtani 2:00-Kor Eur√≥pai t√©li idŇĎ a nap ELŇźTT a k√©zbes√≠t√©st. (2) Ha a lemond√°s ut√°n kapott 2:00-Kor Eur√≥pai t√©li idŇĎ, egy 50% - os visszat√©r√≠t√©st ad ki. (3) Nem t√∂rl√©sek vagy visszat√©r√≠t√©s lehet adott napon parancsot. Ha az aj√°nd√©k √ļton a sz√°ll√≠t√°si napon, vagy m√°r teljes√≠tett, vagy visszautas√≠totta a c√≠mzett, nem √°ll m√≥dunkban T√∂r√∂lni, vagy a rendel√©s Visszat√©r√≠t√©s. (4) a T√∂rl√©si, illetve a visszat√©r√≠t√©s nem √©rhetŇĎ el a sikertelen k√©zbes√≠t√©si k√≠s√©rlet, amikor a helytelen sz√°ll√≠t√°si inform√°ci√≥kat szolg√°ltatott. (5) a visszat√©r√≠t√©s Nem K√ľl√∂nleges Parancsot. Egyszer egy K√ľl√∂nleges Rendel√©st elfogadt√°k-e majd fizetni az √ľgyf√©l, nem lehet t√∂r√∂lni vagy visszat√©r√≠teni. Nem fogadhatjuk el, megrendel√©sek az √ľgyfelek alatt a tizennyolc (18) √©ves. Sz√°ll√≠t√°si Szolg√°ltat√°sok - sz√ľks√©ges, hogy a sz√°ll√≠t√°si kell tenni a megadott idŇĎszakon bel√ľl lehet k√©rni, a megrendelŇĎlap a vir√°gok sz√°ll√≠tott am vagy pm! K√©rj√ľk, vegye figyelembe, egyes szolg√°ltat√°sok rendelkez√©sre √°ll√°s√°t√≥l f√ľggŇĎen, hogy bizonyos idŇĎpontokban az √©vben ezek az √°rak v√°ltozhatnak. T√°j√©koztatjuk, hogy a szolg√°ltat√°sok a rendelkez√©sre √°ll√≥ idŇĎ a megrendel√©s: K√©rj√ľk, vegye figyelembe, hogy amennyiben a fuvaroz√≥ nem tudja, hogy tal√°lj valakit, aki √°tveszi a sz√°ll√≠tm√°nyt, vagy nem tudja elhagyni a sz√°ll√≠t√°s biztons√°gos helyen, vissza fognak t√©rni a vir√°gok a boltba, akkor t√°j√©koztatni kell. Fenntartjuk a jogot, hogy t√∂ltse √ļjra sz√°ll√≠t√°s vagy alternat√≠v c√≠met. Nem fogadhatjuk el, hogy a megrendel√©sek idŇĎz√≠tett sz√°ll√≠t√°si tengerent√ļli k√ľl√∂nbs√©gek miatt a nemzetk√∂zi idŇĎz√≥n√°k. Mi nem v√°llal felelŇĎss√©get semmilyen hiba, hogy v√©gre a k√∂telezetts√©gek, ahol ilyen hiba Cselekm√©nyek eredm√©nyek√©nt Isten (bele√©rtve a tŇĪz, √°rv√≠z, f√∂ldreng√©s, vihar, hurrik√°n vagy egy√©b term√©szeti katasztr√≥fa), h√°bor√ļ, inv√°zi√≥, a t√∂rv√©ny a k√ľlf√∂ldi ellens√©gek, ellens√©gesked√©s (f√ľggetlen√ľl att√≥l, hogy kit√∂rt a h√°bor√ļ, vagy nem), polg√°rh√°bor√ļ, l√°zad√°s, forradalom, felkel√©s, katonai vagy bitorolt hatalom, vagy elkobz√°s, terrorista tev√©kenys√©gek, √°llamos√≠t√°s, a korm√°ny szankci√≥, elz√°r√≥d√°s, embarg√≥, munka√ľgyi vita, sztr√°jk, kiz√°r√°s vagy megszak√≠t√°sa vagy kudarc a villamos energia.
  • Panaszok
  • Mindig igyeksz√ľnk minden tŇĎl√ľnk telhetŇĎt biztos√≠tani, hogy a megrendelt vir√°gok / term√©kek a k√≠v√°ns√°g szerint √©s kiv√°l√≥ √°llapotban legyenek. Amennyiben el√©gedetlenek lenn√©nek a vir√°gokkal / term√©kekkel, k√©rj√ľk, √©rtes√≠tsen minket a k√©zbes√≠t√©stŇĎl sz√°m√≠tott 7 napon bel√ľl, vil√°gos fot√≥t √©s teljes el√©gedetlens√©get. Ha a panasz a vir√°gok minŇĎs√©g√©re vonatkozik, akkor a f√©nyk√©pet ugyanazon a napon kell venni, mint a vir√°gok, vagy legk√©sŇĎbb a k√∂vetkezŇĎ napon. √úgyf√©lszolg√°latunk gondoskodik a probl√©m√°ir√≥l, √©s a lehetŇĎ leggyorsabban reag√°l. Visszat√©r√≠t√©s csak akkor adhat√≥ meg, ha a vir√°gokra / term√©kekre vonatkoz√≥ panasz √©rv√©nyesnek bizonyul.
  • Felhaszn√°l√°si felt√©telek
  • A megrendel√©s v√©g√©n t√∂rt√©nŇĎ fizet√©s eset√©n √Ėn beleegyezik abba, hogy a jelen felt√©telekben foglalt √©s a webhelyen b√°rhol megjelenŇĎ √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©teleinket k√∂telezz√©k.
background image
background image