loading
CORONAVIRUS UPDATE
Irodáink nyitva vannak, és a Al-Baraḥah helyi virágüzletünk nyitva van a kézbesítéshez is.
Ezt az értesítést frissítjük, ha a helyzet megváltozik.

Al-Baraḥah Szegfű

Kedvence nagy lehet bármilyen alkalomra. A Carnation szereti a színes tartós illatos virágaival és kiváló érték.

 • 8 Piros Rózsa, 6 Piros Szegfű

  Szállítás holnap (Csütörtök)
  BQ229 DELUXE-képméret
  a
  USD 43.83

  GBP31.56 | EUR 37.06
 • Liliom, a szegfű és a rózsa

  Szállítás holnap (Csütörtök)
  BQ225 SZABVÁNYOS méretű kép
  a
  USD 47.64

  GBP34.31 | EUR 40.28
 • 8 rózsa, 3 szegfű, 10 krizantém

  Szállítás holnap (Csütörtök)
  BQ224 SZABVÁNYOS méretű kép
  a
  USD 72.14

  GBP51.95 | EUR 60.99

Virágot és ajándékot küldeni a Al-Baraḥah a virágok a Al-Baraḥah. Szakterületünk a virágok, csokrok, kosarak, ajándékok és süteményeket, Al-Baraḥah.


VIRÁGOT AL-BARAḤAH - VIRÁGOS AL-BARAḤAH KÍNÁL, AZNAPI KÉZBESÍTÉS A VIRÁGOK

Virágok Al-Baraḥah - virágos, amely biztosítja, hogy ugyanazon a napon virágot Al-Baraḥah . Használjuk kiterjedt helyi Al-Baraḥah virágüzletben a virágok, csokrok szállított Al-Baraḥah.

ENGEDJE MEG, HOGY VIGYÁZZON A VIRÁGOK AL-BARAḤAH

Hagyd, hogy Virágot Al-Baraḥah gondoskodni a virágdísz által alkalomra; beleértve a Születésnapi csokrot, anyák Napi virág, Valentin Napi virágok, Újszülött, sokkal több. Kínálunk egy nagy a választék, a virágok, növények, virágdísz, kosarak nagyon versenyképes áron, hogy nem lesz kiegyenlített bárhol Al-Baraḥah. Rendeljen online a virág szállító, Al-Baraḥah gondoskodott a Virágok Al-Baraḥah.

VIRÁGKÜLDŐ AL-BARAḤAH

A csapat Internet Virágos elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb minőségű virágok, növények, valamint az ajándékok elérhető Al-Baraḥah, a legszebb áron lehetséges. Minden vásárlónak nagyon fontos számunkra, arra törekszünk, hogy a legnagyobb szakmai figyelmet, hogy minden egyes megbízás. Az egész személyzet elkötelezett a szállító a legmagasabb szintű ügyfélszolgálatot a virág szállítási Al-Baraḥah.

A HELYI VIRÁGÜZLET AL-BARAḤAH

Mi szállítjuk a virágok, csokrok több mint 900 városokban szerte a világon. Minden városban, együtt dolgozunk megbízható helyi virágárusok, mint az az eset, Al-Baraḥah. A dolgozó ezt a hálózatot a helyi virágüzlet, képesek vagyunk, hogy garantáljuk a legjobb minőségű csokrok, hogy a virágok is friss marad. Tudunk vigyázni az utolsó percben virág parancsot, vagy tartalék egy szép csokor virágot, egy hónapra előre.